AMELI

I's a vibe !

Povestea noastră

Ne bucurăm că ai ajuns pe pagina noastră și vrei să afli mai multe despre Ameli. Pasiunea noastră pentru flori a început în urmă cumai bine de 8 ani, iar pe parcursul timpului am evoluat și ne-am dăruit energia acestui domeniu. Știm cât de importante sunt aranjamentele florale, așa am construit un atelier floral pentru a oferi numeroase servicii, de la livrare flori la domiciliu la crearea buchetelor speciale pentru cele mai importante evenimente din viața ta.

Vrem să fim în continuare aproape de cei care își doresc să se bucure de flori într-un mod simplu, așa că acum suntem și florărie online. Poți trimite flori online, iar noi ne asigurăm că ajung acolo unde îți dorești în București pentru a face persoanei dragi o surpriză.
Pentru orice întrebare ne găsești oricând pe rețelele sociale, iar dacă vrei să ne faci o vizita te așteptăm pe Bulevardul Jiului, nr. 81.

P.S.: Din echipa Ameli fac parte și doi blănoși care abia așteaptă să te cunoască!

Misiunea noastră

Iubim florile și construim în jurul acestei pasiuni de peste 8 ani. Misiunea noastră? Să ducem mai departe frumusețea lor și să aducem culoare în viața celor care le apreciază la fel de mult. Cum facem asta?

Promovăm și utilizăm resurse eco-friendly
Ne concentrăm eforturile pentru a avea o activitate care are un impact cât mai mic asupra mediului. Tocmai de aceea, aprovizionăm atelierul și facem livrările cu autoturisme electrice.
Mai mult decât atât, începând cu vara anului 2023, atelierul și magazinul Ameli funcționează 100% pe energie regenerabilă, cu ajutorul unui sistem solar fotovoltaic. Iubim florile, dar nu uităm că avem nevoie de planeta pe care acestea cresc..

Încercăm să implicăm cât mai mult noua generație
Noile generații vin cu multe visuri, planuri, dar și creativitate. Le întâmpinăm cu drag în Florăria Ameli, unde media de vârsta este 30 ani. Împreună formăm o echipă care transformă în povești florale frumoase fiecare eveniment.

Ne păstrăm etica în business
De-a lungul timpului, am construit un mediu de lucru liniștit, bazat pe respect în cadrul echipei Ameli. Am aplicat același principiu și în relațiile cu partenerii noștri, având business-uri cu care colaborăm încă de la începuturile Ameli. În plus, avem același respect și corectitudine față de clienți - atât cei care au devenit prietenii Ameli, cât și cei noi, care ne-au descoperit recent.

Ce facem diferit

Încercăm să folosim cât mai puține resurse pentru a crea în continuare un efect spectaculos. Tocmai de aceea, lucrăm la modele speciale de aranjamente sau buchete de flori complexe, dar care necesită mai puține flori. În felul acesta se obțin rezultate spectaculoase, fără a face risipă. Pe scurt, cu același număr de flori, încercăm să obținem buchete, aranjamente florale sau decorațiuni care impresionează de la prima vedere. Astfel, cu aceeași sumă stabilită pentru flori, clientul primește un buchet mai special.

Filozofia noastră

Am pornit ca un business de familie, însă vrem să ducem mai departe povestea Ameli, indiferent de provocările care pot apărea.

Pentru că știm că florile sunt un cadou special, apreciat în fiecare moment, încercăm să folosim cele mai bune prețuri pentru a fi mereu aproape de clienții noștri. Pentru a face asta, suntem într-o continuă cautare de producători, locali sau internaționali pentru import, pentru a avea mereu cele mai calitative flori la cele mai bune costuri. Astfel, suntem parte din evenimentele importante și reușim să creștem din toate punctele de vedere.

Florile sunt cel mai elegant produs al naturii, însă după cum știm, natura nu produce niciodată dubluri.
Ducem mai departe viziunea noastră artistică și ne angajăm să livrăm întotdeauna flori proaspete, în funcție de disponibilitate și sezonalitate.