Care sunt optiunile si termenii de livrare?

Livrarea standard se realizează gratuit în aceeași zi pentru comenzile plasate înainte de ora 13:00. Pentru cazurile excepționale ale zilelor foarte aglomerate ne vom rezerva un interval de maxim 48h pentru realizarea livrărilor standard.

În cazul Livrărilor Urgente (contra cost la checkout), promitem că aranjamentul floral va ajunge la destinație în maximum 4 ore de la ora confirmării comenzi. Comanda trebuie efectuata pana la ora 14:00, dupa aceasta ora comanda nu mai poate fii livrata Urgent.

Este disponibilă și ridicarea produsului din atelierul nostru (București, Sector 1, Str Jiului, Nr 81). Aceasta este cea mai rapidă opțiune de a intra în posesia acestuia, comenzile fiind în general gata de ridicare în maximum o oră.

 

Pentru cei care nu sunt din București, este disponibilă livrarea prin curier.  Aceasta variantă este valabilă doar pentru produsele non perisabile, care pot fi transportate în condiții de siguranță în toată țara: lucrări cu licheni și mușchi stabilizați, plante criogenate, plante uscate, diverse decoruri și alte cadouri    disponibile pe site. În acest caz, coletul va fi expediat în decurs de 24h de la confirmarea comenzii.

Livrările se realizează de luni până duminică între orele 9:00 și 18:00.

Ridicarea din magazin este disponibilă de luni până vineri între orele 8:30 și 20:00, iar în weekend de la ora 9:30 până la ora 19:00.

Costul de Livrare

Livrare Standard Bucuresti - gratuit (in ziua urmatoare)
Livrare Urgenta - 20 lei
Livrare Ilfov - 20 lei
Livrare Standard National- 20 lei (doar anumite produse non perisabile)

Pentru orice informații, nelămuriri sau probleme apărute nu ezitați să ne contactați.

 

Cum se face plata cu cardul?
Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

procesatorul de plati