Top 5 Trenduri Florale în 2023

Top 5 Trenduri Florale în 2023

Fiecare an aduce diferite schimbari: de la stiluri vestimentare si arhitecturale… la cele florale. Desigur, acestea nu ar trebui sa conteze foarte mult daca aveti deja totul pregatit pentru un eveniment, insa daca nu stiti deja ce flori sau aranjamente sa folositi la un eveniment special, fie el nunta, botez sau corporate event, aflati in continuare in acest articol care sunt top 5 trenduri florale in 2023.
Alb în întregime

Un eveniment all white va exprima intotdeauna eleganta, fara a depune foarte mult efort. Practic, chiar si in cazul unui eveniment restrans, poti folosi doar flori albe - de la gypsophila la lalele - si cadrul va fi cu siguranta unul admirat si memorabil.


Daca iti doresti totusi un plus de culoare, mizeaza pe verde, mai exact pe frunzele florilor. Acestea pastreaza aspectul elegant, oferind insa si un joc de nuante naturale. In Floraria Ameli, imbinam florile simple cu mici detalii care dau personalitate fiecarui buchet sau aranjament - de exemplu, credem ca frunzele de eucalipt sunt un mic detaliu care poate fi incorporat in buchetele all white.

Decorațiunile florale impresionante

 

Minimalismul este adesea o alegere buna pentru aranjamentele florale cand vine vorba despre evenimente restranse sau spatii limitate. Daca evenimentul tau se va desfasura insa intr-un restaurant suficient de spatios si cu un tavan inalt, decoratiunile florale impresionante nu ar trebui sa lipseasca. Cel mai bine este sa le folosesti pentru a imbraca stalpii ornamentali sau cei folositi la scena - aranjamentele pentru mese pot fi si ele o varianta, insa adesea pot obtura vizibilitatea invitatilor si nu este chiar ceea ce iti dorestiPentru un aranjament impresionant mizeaza pe flori colorate. Un mix de trandafiri, hortensii sau crini va atrage cu siguranta atentia celor prezenti la eveniment.

Aranjamente florale centrale joase

Indiferent daca este vorba despre o nunta, un botez sau, de ce nu, un alt eveniment la fel de special pentru familia ta si cei dragi, mizeaza pe aranjamente centrale joase.In felul acesta, mesele vor fi decorate intr-un mod in care toti invitatii tai vor putea vorbi fara a fi incurcati de tot felul de elemente decorative inalte.


Aranjamente cu orhidee

 

In 2023, daca vorbim despre flori vedeta, nu putem ignora orhideea. Potrivite in orice fel de cadru si decor - de la cel clasic, elegant la cel modern, plin de culoare, aceste flori devin un element captivant.

Alege un joc de culori pentru orhidee daca vrei un aranjament cu o nota jucausa, potrivita mai ales pentru un eveniment restrans. Daca preferi insa un decor minimalist, dar rafinat, foloseste orhidee alba - va impresiona chiar si cei exigenti invitati.

 

Florile în nuanțe fucsia

 

Florile sunt cea mai simpla metoda de a aduce un plus de culoare in casa ta, dar si in cadrul unui eveniment. Anul acesta, nuantele de fucsia, mai ales Viva Magenta - culoarea anului conform Pantone, vor fi in centrul atentie. Usor de inteles si, tocmai de aceea, poti miza pe flori in aceste nuante daca vrei ca evenimentul sa aiba un decor memorabil.Poti folosi florile in aranjamentele centrale sau chiar pentru decor, mai ales daca ai o petrecere cu tematica - un vibe tropical nu trece niciodata neobservat, nu?

Inspira-te din trendurile prezentate in acest articol si viziteaza-ne pe strada Jiului, nr. 81 daca vrei sa discutam mai multe detalii despre un eveniment important din viata ta.

RELATED ARTICLES

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate